PROGRAM ART RESTAURANT BAR PREVIOUS INFO
14/12 2017


UB Live Sessions x Jazz Är Farligt presenterar: Jari Haapalainen Trio (JH3)

Kom och njut av framåtsträvande frijazz med Sveriges mest aktade namn, ledda av The Bear Quartets Jari Haapalainen!

På ett år har JH3, Jari Haapalainen Trio, hunnit släppa tre skivor på Kullhammars "Moserobie". Musiken är skriven av Daniel Bingert och Per Texas Johansson. Arrangemangen står JH3 för.

JH3 består av:
Jari Haapalainen – Trummor
Jari är musikproducent/musiker, har jobbat med mängder av artister i många olika musikaliska sammanhang. Han har även varit medlem i bandet The Bear Quartet som sedan 1992 släppt 13 skivor.

Daniel Bingert – Bas
Daniel kom tidigt in i en eklektisk musikmiljö genom att han som ung började spela med sin pappa, Hector Bingerts olika konstellationer. Daniel startade sedan tillsammans med Hector det legendariska Latin Lover Big Band som under många år spelade regelbundet på Fasching och scener runtom i Skandinavien och Europa.

Per Texas Johansson – Sax
Texas släppte 2016 sin första soloskiva på 16 år, där han framförallt spelar klarinett. Med JH3 hör vi honom på tenorsax, ett instrument som han nu, efter några år, återkommer till.

Support: Anna Högberg & Elin Larsson Forkelid på Duo

Jazz Är Farligt
Arrangören Elena Wolay ligger bakom fanzinet, festivalen och barnteatergruppen Jazz Är Farligt. Hon är onekligen en kreativ kraft i Sveriges musik- och klubbscen. Alltid med den fria musiken och den radikala konsten i centrum.

DJ: Tanya Byrne m.fl

VAR: Under Bron, Hammarby Slussväg 2
NÄR: Torsdag 14 december
PRIS: Fri entré

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

UB Live Session händer varje torsdag den här säsongen fram till 14 december. Tanken är att du ska kunna gå och uppleva en eller flera liveakter gratis eller billigt. Vi börjar tidigt med billig bärs, cava och mat för att du ska kunna komma direkt efter jobbet. Lyxigt va? Välkommen till ditt nya torsdagshäng.
BOOKINGS
Underbron.com använder cookies.Läs mer härOK