PROGRAM ART RESTAURANT BAR PREVIOUS INFO
22/3 2018
UB LIVE SESSIONS: Hey Elbow + Marcus Norberg and The Disappointments

UB LIVE SESSIONS: Hey Elbow + Marcus Norberg and The Disappointments

Adrian Recordings presenterar: Hey Elbow

Hey Elbow består av Julia Ringdahl, Ellen Petersson och Liam Amner. Efter att ha turnérat världen runt i spåren av deras debutalbum ”Every Other” som släpptes 2015 tog Hey Elbow en välbehövlig paus. Det dröjde dock inte länge innan lusten att skapa tillsammans tog tag i dem igen och efter att hamnat i den kollektiva frihet och kreativitet som bara de tre kan uppnå, fann de sig själva i en studio i Stockholm tillsammans. Där de, med producenten och studioägaren Jon Bordon, själva producerade det som skulle bli deras emotsedda andra album.

Vi har redan fått höra några singelsmakprov och 16 mars släpps hela skivan som fått det spännande namnet ”C0C0C0”, den minst lika utmanande och spännande grafiken är gjord av Robert EK (@kreationsministern).
Efter att ha spelat i många olika konstellationer innan beskriver de känslan av befrielse när de började spela tillsammans, som att hitta något som väntat på att ta form. Skapandeprocessen är mer intuitiv än analytisk och begränsar sig inte till uttänkta stilgrepp.

"Den mesta av vår inspiration är nog omedveten. Vi pratar inte så mycket innan vi skriver en låt om hur vi vill att den ska bli, utan försöker låta allting bara hända. Vi har aldrig pratat om vilken riktning Hey Elbow ska gå eller hur vi vill låta."

Bandet tog sitt namn efter en aerobicsövning som de lärde sig av en publikuppvärmare när de stod och väntade på en The Knife-konsert.

Atmosfär och tyngd, känslomässig laddning, vackra melodier och en stor ljudbild i kombination med experimentlusta är alla bidragande komponenter som gör det svårt att glömma Hey Elbow när man väl har hört dem.

Välkommen att uppleva det själv 22 mars!

https://www.facebook.com/heyelbow/
https://open.spotify.com/artist/75P1YhfXqy9x3OUjJZjZIk?si=K8aVwwM5ReilGzH2W4K1Ew
https://www.youtube.com/watch?v=5U0SB9_CkVQ


Support: Marcus Norberg and The Disappointments

https://www.facebook.com/nopanintended/

UNDER BRON
22 MARS
KL 17-00
FRI ENTRÉ

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

UB Live Session händer varje torsdag den här säsongen fram till 12 April. Tanken är att du ska kunna gå och uppleva en eller flera liveakter gratis eller billigt. Vi börjar tidigt med billig bärs, cava och mat för att du ska kunna komma direkt efter jobbet. Lyxigt va? Välkommen till ditt nya torsdagshäng.
23/11
NOV 23rd | UNDER BRON

Downstairs
→ Radio Slave
→ Nadja Chatti
→ DJ Clea

Upstairs
→ Nina Las Vegas (live)
→ Off The Meds
→ Marimba Roney
→ Dilan Burkay

Nature Bar (Växthuset)
→ Dandy Digital
___________________________________________
Age limit ı 21 years
22-23 ı Free entrance
23-01 ı 150 sek
01-05 ı 190 sek

Artwork by N.aleg
24/11
NOV 24TH | UNDER BRON

Downstairs
KUNE meets UNDER BRON
→ Alin (Kune, DK)
→ Ricq (Kune, DK)
→ Parallax Deep (10years/Maraton)

Upstairs
→ Aron Alméren
→ AX:iomatic × TBA

Nature Bar (Växthuset)
→ Lien (Red Light Radio)
→ Hugo Lugo (Klara Radio)
___________________________________________
Age limit ı 21 years
22-23 ı Free entrance
23-01 ı 150 sek
01-05 ı 190 sek

Artwork by N.aleg
BOOKINGS
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /customers/4/7/e/underbron.com/httpd.www/index.php:452 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/4/7/e/underbron.com/httpd.www/index.php on line 452